Γραφεία:Κνωσού 15, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810 284040

Κουφώματα PVC και αλουμινίου

Κουφώματα PVC trocal και αλουμινίου ΕΤΕΜ

Κουφώματα PVC

Τα συνθετικά κουφώματα pvc κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Εχουν πολύ υψηλό δείκτη θερμομόνωσης u = 1,30, το μικρότερο στην αγορά, και σε συνδιασμό με ενεργειακό κρύσταλλο προσφέρει εξαιρετική μόνωση.

Επίσης η βαφή διαβρώνεται πολύ δύσκολα και υπάρχει εξαιρετική επιλογή αποχρώσεων ξύλου σε χαμηλό κόστος. Από άποψη ανθεκτικότητας σε σύγκριση με τα αλουμίνια εξαρτάται κυρίως η ποιότητα της σειράς και όχι αν είναι αλουμίνιο ή pvc. Στα pvc εισάγουμε σειρά trocal και kommerling

Κουφώματα αλουμινίιου

Για εμφάνιση, ποιότητα και αντοχή στον χρόνο το αλουμίνιο είναι η πιο καθιερωμένη λύση. Σήμερα, νέες τεχνικές και τεχνολογίες μας επιτρέπουν την εγκατάσταση πλήρως θερμομονωτικών αλουμινίων , όπως επίσης και υψηλής ποιότητας βαφές, σε διάφορα στυλ και αποχρώσεις- όπως για παράδειγμα αποχρώσεις ξύλου.

Σε σύγκριση με τα συνθετικά κουφώματα τα κουφώματα αλουμινία είναι πιο οικονομικά σε επάλληλα και πόρτες εισόδου και πιο ακριβά σε ανοιγόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Οι σειρα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές είναι ETEM.